Sekretess

DLS – detektiver, livvakter och juridik i Malmö arbetar fullkomligt konfidentiellt och är på din sida till 100 %, oavsett vilka motgångar du står inför. Vi arbetar för dig oavsett tid på dygnet eller året när du behöver DLS. All handläggning sker också konfidentiellt. 

Sekretess och diskretion är ytterst viktig för DLS, för att du skall kunna kontakta oss och utnyttja våra tjänster. Vi tar emot alla ärenden oavsett problemets art, oavsett hur prekär situation du blivit försatt i och oavsett befattning i samhället. DLS garanterar dig full sekretess som är lika viktig för DLS som för dig.

sekretess 1

Vi värdesätter diskretion hos våra klienter, precis som de uppskattar vårt diskreta tillvägagångssätt. Detta krävs för att DLS- detektiver och livvakter anonymt skall kunna arbeta med olika uppdrag och snabbare klara upp aktuella fall.

Det är väldigt viktigt för dig som kund att sekretessen skyddar alla uppgifter och information som yppas vid möten och inte kommer i fel händer. Du kan vända dig till oss vid alla typer av motgångar, problem, drömmar, förväntningar, missnöje, besvikelser, svek, lurendrejeri, otrohet osv, utan att behöva vara oroligt för att omgivningen får kännedom om dina problem. Vi lever i 2014-talet och var och en bör leva enligt principen "jag lever för människor och människor lever för mig”. 

Det svenska samhället utvecklas på hyckleri och tyvärr inte på sanningen. Vi lever i tider där människor som vågar säga sanningen: straffas, mobbas, trakasseras, anklagas för förtal, förnedras, kränks, utsätts för repressalier, avskedas från sitt arbete mm. Därför skall du anlita DLS för att undvika alla obehagligheter. Det finns två olika grupper av människor i samhället, den största gruppen är hycklare och den mindre gruppen är rättvisa förespråkare.

POST-ADRESS:
Box 5149, 200 71 Malmö

BESÖKS-ADRESS:
(enligt överenskommelse)

TELEFON:
+46 (0) 760 460  159

JOURNUMMER:
+46 (0) 760 141 202

E-POST:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

E-POST:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.